CONTACTEER ONS

Contacteer Ons

Glazenwasserij 

Moeten je ramen blinken? Eén adres: Glazenwasserij DeRudder. In zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen tellen we ondertussen tientallen klanten die beroep doen op onze diensten. 

Wij gaan steeds voor een professionele dienstverlening, komen afspraken na en zorgen voor een streepvrij resultaat. Jouw ramen zijn bij ons in goede handen. 

Oog voor detail 

Het reinigen van een raam is één ding, maar bij Glazenwasserij DeRudder gaan we een stapje verder. We nemen ook de omlijsting van je ramen mee en laten geen water restanten achter. Het resultaat? Glashelder! 

Tot 3 verdiepingen hoog reinigen we je ramen. Op grotere hoogtes schakelen we een hoogtewerker in. Uiteraard bezorgen we je voor de werkzaamheden aanvangen een transparante offerte. 

Osmose maakt het verschil 

Bij Glazenwasserij DeRudder maken we ook gebruik van osmose. Met gefilterd water bekomen we een beter én streepvrij resultaat. De reinigingskracht is een stuk sterker en daar profiteer je maximaal van. Aangezien we gespecialiseerd zijn in osmose, merk je onmiddellijk het verschil. Bovendien is deze techniek niet belastend voor het milieu.

Meer weten over onze aanpak, osmose of een afspraak maken?

Contacteer ons en we bezorgen je meer info of een offerte op maat